tisdag 30 augusti 2011

Matlådan

På 70- och 80-talet tog pappa med sig sin matdosa i metall till jobbet, stoppade in den i ett värmeskåp och åt sen till lunch.

I dag har de flesta en matlåda i plast som man värmer i micro. Så även jag.
Uppdatering: Brukar oftast inte värma lådan utan lägga över på tallrik

Min undran är om det finns andra möjligheter? Hur gör ni med matlådorna? Är det bara plast som gäller? Här ser vi förvaringslådan Jämka från Ikea...

3 kommentarer:

  1. Jag har funderat på att skaffa mig ett par sådana där matlådor i metall bara för att testa, jag tror att jag känner mig skeptisk i onödan nämligen. Vet att min mormor har ett gäng, kanske kan jag kolla om hon verkligen använder dem?

    I dagsläget använder jag plast, men jag mikrar dem aldrig utan lägger alltid upp maten på tallrik först.

    SvaraRadera
  2. Jag har också funderat på att kolla om pappa har kvar sina gamla lådor. Kan ju vara värt att testa och se hur de funkar.

    SvaraRadera
  3. Svårt när man studerar, men skaffar man skåp kan man ju ha tallriken där... kom jag på. Vill gärna läsa mer av din blogg, så börja blogga igen! :) (inte bara för min skull då... utan för allas)

    SvaraRadera