måndag 25 oktober 2010

Samma fotspår?

Känns som om jag mal på i samma fotspår hela tiden. Plast, plast, plast och ja lite annat. Kanske börjar bli uttjattat? Jag behöver inspiration och lite tips från er som läser bloggen. Inte så många men ni som gör det - tack!! Vad är ni trötta på? Vad vill ni se mer av? Vill ni att jag byter riktning, spretar lite mer? Kom med förslag.

Tyvärr har jag inte några fina priser att dela ut som många andra mer än tacksamhet genom cyberrymden

6 kommentarer:

  1. Hej, jag har precis ramlat in här via massor av omvägar och jag läser och läser. Intressant ämne som tål att skrivas om, om och om igen.
    kram Ingela

    SvaraRadera
  2. Jag tycker absolut att ämnet är intressant och vill läsa mer! Men spreta gärna också om du vill.

    SvaraRadera
  3. Jag tycker du får spreta om du vill, jag är glad om det blir fler inlägg att läsa! :)
    Just "skräp" finns det ju många aspekter på, och det är ju inte bara plast som är boven. Så om du vill engagera dig ännu mer i skräpfrågan så finns det nog att göra! :)

    SvaraRadera
  4. http://svtplay.se/v/2175732/dokument_utifran/dyra_droppar
    Programmet "Dyra droppar" går bara att se till och med den 9 november men om du inte redan gjort det så tipsa gärna dina läsare om det. Det handlar om vatten på flaska och plastflaskans inverkan på miljön är ju bara så mycket större än vad jag förstått.

    SvaraRadera
  5. Hittade också hit bara av en slump. Sökte på liv utan plast... intressant det som du skriver om. Nu har jag bara skummat bloggen lite men det vore intressant att läsa om annat som också har med hälsa och göra och inte bara rör ett liv utan plast.

    SvaraRadera